Veiligheidsglas installeren in Antwerpen

Heeft u een eigen kinderdagopvang? Of wilt u zorgen voor een kindvriendelijke omgeving in uw woning? Dan is het verstandig om veiligheidsglas te laten plaatsen. Wij zijn de expert op het gebied van glas in Antwerpen en omgeving Antwerpen en adviseert u graag over de meest geschikte keuze voor uw glassoort. Er zijn namelijk veel mogelijkheden als het gaat om veiligheidsglas. Veiligheidsglas kan naast het creëren van een kindvriendelijke omgeving ook geplaatst worden om een woning tegen inbraak te beveiligen. Neem voor meer informatie contact op met uw glaszetter uit Antwerpen. Wij geven u graag vrijblijvend advies.

Verschillende soorten veiligheidsglas

Er zijn verschillende soorten veiligheidsglas met elk hun eigen doeleinden. Wij werken onder andere met de volgende glassoorten:

• Draadglas: Deze soort veiligheidsglas is een uitkomst als u wilt zorgen voor een kindvriendelijke omgeving. Als draadglas stukgaat, wordt het bij elkaar gehouden door metalen draden. Hierdoor is deze soort glas erg kindvriendelijk.
• Gelaagd glas: Gelaagd glas bestaat uit verschillende lagen, met daartussen één of meer plastic tussenlagen van PVB. Bij een breuk wordt het glas bij elkaar gehouden door de tussenlaag van PVB, deze is namelijk elastisch en erg stevig. Deze soort veiligheidsglas wordt vaak gebruikt in bedrijven en instellingen, omdat een inbraak moeilijker maakt. Ook is gelaagd glas kindvriendelijk.

Wij zijn de expert voor het plaatsen van veiligheidsglas in Antwerpen en de gehele omgeving van Antwerpen. Neem contact op voor meer informatie over onze diensten.