Glasschade? Schakel ons in!

Heeft u glasschade, maak dan direct gebruik van de 24-uurs service van ons glasbedrijf uit Antwerpen. Wij staan dag en nacht voor uw klaar om uw ramen te repareren of om een noodoplossing aan te brengen. Voor schade aan glas in Antwerpen of omgeving bent u bij ons aan het juiste adres.

Het gebeurt vaak: een voetbal tegen het raam of een stel vandalen gooit een steen door het ruit. Dit is zeer vervelend. Helaas is het niet altijd mogelijk om meteen een definitieve oplossing te plaatsen. In dat geval plaatsen wij een noodoplossing waardoor ongewenst bezoek niet zomaar naar binnen kan. Onze glasherstellers plaatsen dan zo snel mogelijk een nieuw raam.

24/7 bereikbaar bij glasschade in de regio Antwerpen

In geval van glasschade kunt u direct contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen op de contactpagina. Wij sturen dan meteen een glaszetter die uw glasschade kan repareren. Wanneer hij niet het juiste type glas bij zich heeft, zal er een noodoplossing worden geplaatst die binnen de kortste keren wordt vervangen door definitieve beglazing.

Wilt u meer informatie over onze 24-uurs service of één van onze andere diensten? Bel direct 03/665.18.66 of vul ons formulier in, dan hoort u zo spoedig mogelijk van ons. Wij helpen u graag bij glasschade in Antwerpen of omgeving.