Uw vertrouwde glashandel in Antwerpen

Wanneer u telefonisch melding maakt van glasschade, bepalen wij door middel van een korte intake welke van onze glaszetters het dichtst bij u in de buurt is, zodat u nooit lang hoeft te wachten op herstel van de gebroken ruit. Onze mobiele werkplaatsen worden allen bemand door glaszetters die beschikken over bewezen vakmanschap en kennis van zaken. De glaszetters van onze glashandel worden bovendien opgeleid met de meest moderne technieken, materialen en gereedschappen.

Duizenden particulieren, bedrijven, woningbouwverenigingen, horecagelegenheden en overheidsinstellingen hebben reeds naar tevredenheid kennis gemaakt met de snelheid en vakkundigheid van onze glashandel uit Antwerpen. Een geruststellende gedachte, dat zoveel tevreden klanten u voorgingen! Ervaar zelf waarom deze klanten u voorgingen en neem contact met ons op voor glas in Antwerpen of omgeving.

Uw glaszetter uit Antwerpen is snel, bekwaam en vakkundig
Door direct contact van de glasmonteurs met onze meldkamer bepalen wij snel welk materiaal en welke gereedschappen precies nodig zijn voor een passende reparatie. Zo zorgen wij er tevens voor dat de administratie voor u tot het minimale beperkt blijft en u dus tijd overhoudt voor belangrijkere zaken. Laat het glaswerk maar aan ons over en bel: 03/665.18.66.

Het kan voorkomen dat de ruit die vervangen moet worden een afwijkende maat heeft die niet standaard meegeleverd wordt in de mobiele werkplaats. Bij onze glashandel is dit natuurlijk geen probleem; in ons eigen glasmagazijn is er altijd een ruit op voorraad die past bij uw behoefte.